اخبار و وبلاگ

مرداد ۱۳۹۹

عوامل متابولیکی، ویروسی و باکتریایی تاثیر گذار در فلجی جوجه های گوشتی

عوامل متابولیکی، ویروسی و باکتریایی تاثیر گذار در فلجی جوجه های گوشتی جوجه های جدید بسیار حساس هستند زیرا در اصلاح نژاد آنها فقط به جنبه عملکرد تولید گوشت آنها توجه شده است و ساختار اسکلتی مناسبی برای حمل آن مورد غفلت قرار گرفته است. ناهنجاری های پا، آسیت، مرگ [...]

مرداد ۱۳۹۹

کاربرد و اهمیت پروتئین‌های تک‌یاخته‌ای در تغذیه طیور

کاربرد و اهمیت پروتئین‌های تک‌یاخته‌ای در تغذیه طیور     تولید و استفاده پروتئین تک یاخته ای (SCP) سبب ایجاد یک منبع ارزان از پروتئین، برای طیور و دام می شود. این دسته از منابع پروتئینی قبلاً در کشورهای عربی برای حل مشکل کمبود و بالا بودن هزینه منابع پروتئینی متداول، استفاده [...]

خرداد ۱۳۹۹

آسیت (شکم آبی) یکی از معضلات شایع در صنعت پرورش طیور

آسیت   در طی سال­های اخیر، خسارات ناشی از عارضه آسیت در جوجه­ های گوشتی، یکی از مشکلات مهم صنعت طیور در ایران و جهان بوده است. این عارضه با درگیر نمودن جوجه­ های گوشتی جوان سریع­ الرشد، خسارات اقتصادی جبران ناپذیری را برای پرورش دهندگان جوجه گوشتی در سراسر دنیا [...]

بیماری های قابل انتقال از حیوان به انسان (بیماری هاری)

بیماری های قابل انتقال از حیوان به انسان از آن جا که تمام کانال ها و گروه ها بیشتر به مباحث بیماری ها و تغذیه حیوانات پرورشی و تولیدی می پردازند بر آن شدم مباحثی درباره بیماری هایی که ممکن است از طرف حیواناتی که جهت تولید گوشت و [...]

خرداد ۱۳۹۹

مرغ گوشتی و تخمگذار و اثرات انواع لامپ های رنگی بر آنها:

مرغ گوشتی و تخمگذار و اثرات انواع لامپ های رنگی بر آنها: رنگ سبز و آبی:  افزایش روند رشد مرغ گوشتی و تخمگذار – افزایش باروری خروس ها – کاهش سن بلوغ جنسی مرغ های گوشتی و تخمگذار  رنگ قرمز و آبی: کاهش کانی بالیسم در مرغ های تخمگذار و گوشتی رنگ [...]

جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله آفتابگردان از نظر ارزش غذایی

جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله آفتابگردان از نظر ارزش غذایی در سال ­های اخیر، قیمت مواد خوراکی جیره طیور نیز بالا رفته است. در این راستا تأمین منابع پروتئینی با محدودیت بیشتری مواجه بوده و معمولا گران­تر از منابع انرژی زا هستند. بنابراین استفاده از جایگزین های مناسب جهت کاهش [...]

استفاده از دانه کتان در غنی سازی مواد مغذی تخم مرغ

استفاده از دانه کتان در غنی سازی تخم مرغ  غذا نقش مهمی را در سلامتی انسان ایفا می کند. از بین غذاهایی که مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین می کنند تخم مرغ جایگاه ویژه ای دارد و منبع غنی و متوازنی از اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب، مواد معدنی و [...]

اسفند ۱۳۹۸

اهمیت استفاده از جیره پیش آغازین در پرورش جوجه های گوشتی

اهمیت استفاده از جیره پیش آغازین در پرورش جوجه های گوشتی تخــم مرغ مواد مغذی مورد نیاز برای توســعه جنین را تأمین کرده و پس از هچ، جوجه از خوراک برای تأمین مواد مغذی اســتفاده می کند. در جوجه های گوشــتی، بین مصرف خــوراک و هضم مواد مغذی در هفته [...]

آذر ۱۳۹۸

آبان ۱۳۹۸

نتیجه پایان دوره (مرغداری) یکی از مشتریان شرکت زرین جاودانه

  http://zarinjavdaneh.ir/wp-content/uploads/2019/11/زرین-جاودانه.mp4 https://t.me/zarin_javdaneh نتیجه پایان دوره (مرغداری) یکی از مشتریان شرکت زرین جاودانه   

error: محتوا حفاظت شده است