نظر شما درباره مصرف قارچ کامبوچا در تغذیه طیور چیست؟

نظر شما درباره مصرف قارچ کامبوچا در تغذیه طیور چیست؟

سوال شما

نظر شما درباره مصرف قارچ کامبوچا در تغذیه طیور چیست؟

پاسخ ما:

کامبوچا حاوی آنتی اکسیدان بوده و باعث کاهش سموم کبد می شود. کامبوجا در تقویت سیستم ایمنی نقش دارد.

علیرغم خواص ذکر شده برای کامبوچا متأسفانه دوز مصرف موثر آن به صورت علمی بررسی و اعلام نگردیده است.

از طرف دیگر به علت خاصیت اسیدی بالایی که دارد می تواند از رسوب کلسیم در استخوانها جلوگیری نماید و باعث مشکل اندام حرکتی در طیور گردد و همچنین باعث ایجاد اسیدوز و اسهال در پرنده گردد. 

کامبوچا یک لایه پلی ساکارید حاوی انواعی از مخمرها و باکتری‌ها است.

این باکتری‌ها شامل Bacterium xylinum, Acetobacter ketogenum, Bacterium gluconicam  و مخمرهایی از انواع شیزوساکارو میسس، ساکارومیسس، تورولا و… است.

مسیر تخمیر بدین ترتیب است که ابتدا مخمرهای موجود در محیط کشت، قند ساکارز را شکسته،گلوکز و فروکتوز تولید می‌کنند.

فروکتوز هم با ایزومریزاسیون به گلوکز تبدیل شده، در مرحله بعد این قندها به مصرف مخمرها می‌رسند و الکل و ۲ Coتولید می‌نمایند ۲ Coدر نوشیدنی باقی می‌ماند و باعث می‌شود این نوشیدنی گازدار شود.

وقتی الکل به مقدار مناسب تولید شد زمینه برای رشد باکتری‌هایی که از منبع کربنی جهت رشد و تکثیر خود استفاده می‌کنند مناسب می‌شود و باکتری‌ها فعال می‌گردند و الکل را به اسیدهایی از قبیل اسید استیک، اسید لاکتیک، اسید گلوکونیک و اسید گلوکورونیک تبدیل می‌کنند.

این نوشیدنی شامل ویتامین‌های گروه ب و اسیدفولیک و همچنین دارای اسید اوسنیک است که خواص ضد باکتریایی دارد.

انتشار

error: محتوا حفاظت شده است